fbpx

Tag børnene med til Lego World i Bella Centeret

Kom og oplev Bella Centeret omdannet til Lego World

 

[youtube]O9QOdpZm09s[/youtube]

 

Fra den 13-16 februar er der Lego Messe i Bella Center. Hele 22 lastbiler fyldt med Lego klodser er kørt ind i hallerne, for at vise de sidste nye klodser for det mindste. Der er mest for de helt små, men du kan blandt andet også se denne full-size lego superbil, som du kan se i klippet her for oven.

 

Lego World i Bella Center foregår fra den 13-16 februar fra klokken 10-17 og koster 140 kroner i indgangen.

 

Der er rig mulighed for at bruge mange timer med de helt små, så hvis I skal bruge noget underholdning her i vinterferien, er det klart værd at kigge forbi.

 

Lego World har samlet alt det bedste på ét  sted. Der vil være masser af muligheder for at skabe, kreere, lære og lege med et hav af klodser og inspiration fra LEGO universet. Det er også her, du har ubegrænsede muligheder for at bygge og afprøve alle de Lego muligheder, du ikke ser til hverdag. Til dette kan du blandt meget andet lade dig inspirere af de ikke mindre end 300 byggede Lego modeller, der er med på Lego World.

 

[nggallery id=712]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.