fbpx

Svindler låner Veyron til Top Gear

Nogle historier er bare ikke til at tro. Og hvem skulle tro, at Top Gear lånte en bil af en svindler? Chefen for et prestigefyldt biludlejningsfirma, røj i fængsel i to år efter at have udgivet sig for at være medlem af den Kuwaitiske kongefamilie.

Svindler låner Veyron til Top Gear, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det var den iranskfødte Koroush Pour, der via sit udlejningsfirma Swift Hire tog røven på folk. Via kundernes informationer, udgav han sig for at være dem og tog lån i deres navne, for at købe og videresælge dyre biler og andet luksus lir. Han nåede at svindle med hele 600.000 engelske pund før han blev snuppet, da et par mistænksomme overførsler i 2008 vagte mistanke, før politiet blev indblandet.

Svindleriet gik blandt andet ud over to læger, der ellers havde planlagt at gå på pension. Pour lovede dem en god rente, hvis de havde pengene hos ham, og da de skulle til at nyde deres nye liv i Spanien, hørte de ikke mere til Pour. Et beløb der scorede ham 120.000 pund.

Uheld kan ske, men som skabere af verdens største bilprogram, tænker Top Gear sig nok en ekstra gang om, inden de igen låner biler til deres programmer.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.