fbpx

Svindler låner Veyron til Top Gear

Nogle historier er bare ikke til at tro. Og hvem skulle tro, at Top Gear lånte en bil af en svindler? Chefen for et prestigefyldt biludlejningsfirma, røj i fængsel i to år efter at have udgivet sig for at være medlem af den Kuwaitiske kongefamilie.

Det var den iranskfødte Koroush Pour, der via sit udlejningsfirma Swift Hire tog røven på folk. Via kundernes informationer, udgav han sig for at være dem og tog lån i deres navne, for at købe og videresælge dyre biler og andet luksus lir. Han nåede at svindle med hele 600.000 engelske pund før han blev snuppet, da et par mistænksomme overførsler i 2008 vagte mistanke, før politiet blev indblandet.

Svindleriet gik blandt andet ud over to læger, der ellers havde planlagt at gå på pension. Pour lovede dem en god rente, hvis de havde pengene hos ham, og da de skulle til at nyde deres nye liv i Spanien, hørte de ikke mere til Pour. Et beløb der scorede ham 120.000 pund.

LÆS OGSÅ:
Novitec Rosso Race 848

Uheld kan ske, men som skabere af verdens største bilprogram, tænker Top Gear sig nok en ekstra gang om, inden de igen låner biler til deres programmer.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.