fbpx

Svensker må slippe 1 Mio dollars i fartbøde

En svensker er blevet taget i Schweiz i hans superbil Mercedes-Benz SLS AMG, med en fart tæt på 300 km/t. Han skal nu stå skoleret og betale 1 mio dollars i bøde, til den Schweizske stat.

Svensker må slippe 1 Mio dollars i fartbøde, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Sidste fredag på A12 motorvejen mellem Bern og Lausanne i Schweiz, fangede politiet en svensk mand i en Mercedes-Benz SLS AMG, der kom blæsende med en fart tæt på 300 km/t.

“Der skulle over en halv kilometer vej til at få bilen bremset fra denne hastighed”, fortæller en lokal politimand. Den svenske føre påstod at hans speedometer var gået i stykker.
Den lyn hurtige Mercedes kørte forbi en lang række fotofælder før fælden klappede. Ældre modeller af fotofælderne var nemlig ikke i stand til at fange bilen med dens høje hastighed, da det gik med over 200 km/t. Men da svenskeren passerede en fotofælde med en nyere teknologi, klappede fælden og han blev målt til 290 km/t.
Udstyret i denne fotofælde gav politiet et direkte tip om den hurtige bil, hvorefter de straks sendte en patruljevogn efter.

Den 37 årige mand blev i første omgang arresteret. Men han blev senere løsladt. I følge vores kilde står han til at skulle betale op mod 650.000 pund, 789.568 euro eller hele 1.001.400 dollars alt efter hvilken kurs man vil regne i. Bøden blev beregnet ud fra mandens indkomst.
“Vi har ingen erfaring med at nogle personer nogensinde er fanget med så hurtig en hastighed her i landet”, fortæller en af de lokale politimænd.

De Schweiziske myndigheder mener at der er en myte i de scandinaviske lande om at alle tysk-talende lande, inklusiv Schweiz og Østrig, ikke har nogen fartgrænse på deres Autobahn’s, som dog ikke er korrekt. I Tyskland har nogle strækninger ikke en officiel hastighedsgrænse, men derfor fratager det ikke politiet retten til, at tage dig for “Hensynsløs kørsel”.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.