fbpx

Suzuki Swift Sport debuterer i Frankfurt

Den nye Suzuki Swift Sport bliver knapt så revolutionerende som først antaget, men den skal nok byde på sjov og ballade.

Suzuki Swift Sport debuterer i Frankfurt, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Når dørene åbnes til dette års biludstilling i Frankfurt, bliver det blandt andet med præsentationen af den nye, og længe ventede, Suzuki Swift Sport. Den første udgave blev lanceret helt tilbage i 2006, og har siden solgt i et pænt antal. Nu er der gået fem år, en ny Swift har allerede for længst gjort sit indtog, men den indre drengerøv i os alle har måttet væbne sig med tålmodighed.

For indtil videre fås Suzuki Swift kun med en 1,2 liters benzinmotor, som godt nok er omdrejningsvillig, men ikke særlig kvik. En diesel er lige på trapperne, men for de mere farthungrende er Sport-modellen selvfølgelig det oplagte valg, og den kan man forvente at kunne se i butikkerne i starten af 2012.

Men fik man sat forventningerne lidt højt op, efter at have set og læst om konceptet tidligere på året, bliver man muligvis lidt skuffet. Som det fremgår af billedet er der ikke tale om en Swift, der skiller sig synderligt meget ud i gadebilledet – men lidt ekstra styling kan jo hurtigt bringe noget ekstra sjæl frem i den lille racer.

Vi skrev i sin tid om konceptbilen, at den nye Suzuki Swift Sport kunne tænkes at få en turbomotor, men det lader ikke til at blive tilfældet. Den bliver i stedet udstyret med en almindelig 1.6 liters sugemotor, som maksimalt yder 100 kw, hvad der svarer til cirka 135 hk, og et moment på 160 NM. Det er dog godt at se, at gearkassen får seks trin, så bilen sandsynligvis bliver mere behagelig at have med at gøre på motorvejen.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.