fbpx

Supersportsvogne på vej til København

Danske bilentusiaster kan få opfyldt deres vildeste drømme i Ferrari, Maserati, Mercedes SLS, Bugatti, Aston Martin og mange flere fantastiske biler, når der er ”Biler og Racing på Carlsberg” den 10. og 11. april.
 

Supersportsvogne på vej til København, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Den her Bugatti besøger arrangementet

Dette udbud af super- og racerbiler er med sikkerhed aldrig set magen til i Danmark.
Det er lykkedes at blive begunstiget og tilsmilet med det ypperste, den internationale bilverden kan præstere, siger Thorkild Tyrring, der arrangerer den Internationale Racing Festival “Biler og Racing på Carlsberg” til fordel for Røde Kors.

Det gamle Carlsberg-område i Valby danner rammen om begivenheden, hvor danske bilentusiaster kan få en tur i drømmebilen med en professionel racerkører ved rattet. Eller man kan vælge blot at beskue de mange racerbiler, nye biler og vintagebiler.

HKH Prins Joachim er protektor for arrangementet. Billetter á kr. 40 for voksne og kr. 20 for børn kan købes ved indgangen eller via Billetlugen. Hvis man vil ud og køre i drømmebilen på “Monte Carlsberg”-banen, skal der dog betales ekstra.

Læs meget mere om eventet på www.InternationalRacingFestival.dk

Fakta:
Event:
Den Internationale Racing Festival
Hjemmeside: www.Internationalracingfestival.dk
Lokation: København, Danmark

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.