fbpx

Supercar Crash i London

I London går alting rigtig stærkt, både med finanserne og bilerne. Nogle gange går det dog lidt for stærkt, netop som det gjorde da disse to superbiler ramte ind i hinanden.

Supercar Crash i London, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Rundt om i gaderne blæser de rige Araberer rundt i deres superbiler som Bugatti Veyron, Ferrari Enzo mm. Det holder borgerne i det centrale London oppe til langt ud på natten. Men de kan ikke gøre så meget ved det, og hvert år i sommerperioden, kommer en masse Araberer til London med deres biler, da der simpelthen er for varmt dernede.

Og sidste torsdag gik det så galt. En hvid BMW E60 M5 ramte ind i en Lamborghini Murcielago LP670 SV. Det skete ved Hyde Park Corner i London. Et vidne fortæller at bilerne kørte med høj fart, og BMW’en ramte autoværnet hvorefter den fløj op og derefter ramte den blå Lamborghini. Ingen personer kom dog til skade.

Den baby blå Lamborghini Murcielago LP670 SV fik frontskader og er i øvrigt den samme, som blev taget uden for Harrods tilbage i juli måned, sammen med den blå Koenigsegg CCXR. Den hvide BMW blev totalskadet.

Læs også: Sommer i London = Supercar-Heaven!

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!