Superbiler drifter på bane

Har du nogensinde drømt om at se og høre superbiler som Cadillac CTS-V Coupé, Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series og Ferrari 575 Maranello blive driftet rundt på bane med dækrøg i skærmkasserne? Så se med her!

Superbiler drifter på bane, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Lidt nordvest for New York, er man begyndt at arrangere events hvor meget eksklusive biler får lov at leve fuldt ud. Det sker på Monticello Motor Club racerbanen. Her bliver der nemlig afholdt såkaldte “Drift with the Supercars” events, for denne gruppe af biler!

På videoen ser man mest den helt nye Cadillac CTS-V Coupe, brænde dæk af for fuld skrue mens den hårdt bliver presset gennem svingene på banen. Men den er ikke alene.
For der er også blevet inviteret andre biler, hvor blandt andet en Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series, en Ferrari 575 Maranello samt Porsche 911 GT3 RS får pryl.

Se det hele i videoen her!

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!