fbpx

Superbiler drifter på bane

Har du nogensinde drømt om at se og høre superbiler som Cadillac CTS-V Coupé, Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series og Ferrari 575 Maranello blive driftet rundt på bane med dækrøg i skærmkasserne? Så se med her!

Superbiler drifter på bane, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Lidt nordvest for New York, er man begyndt at arrangere events hvor meget eksklusive biler får lov at leve fuldt ud. Det sker på Monticello Motor Club racerbanen. Her bliver der nemlig afholdt såkaldte “Drift with the Supercars” events, for denne gruppe af biler!

På videoen ser man mest den helt nye Cadillac CTS-V Coupe, brænde dæk af for fuld skrue mens den hårdt bliver presset gennem svingene på banen. Men den er ikke alene.
For der er også blevet inviteret andre biler, hvor blandt andet en Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series, en Ferrari 575 Maranello samt Porsche 911 GT3 RS får pryl.

Se det hele i videoen her!

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.