fbpx

Superbiler beslaglagt i London

En ejer af to supersportsvogne i London mødte dette uheldige syn efter hvad der sagtens kunne ha været en indkøbstur i Harrods – et luksusindkøbscenter i det centrale London.

Superbiler beslaglagt i London, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Ejeren, en arabisk mand fra Qatar, havde fået fragtet begge superbiler til London i forbindelse med hans sommerferie. Bilerne er en Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce og en Koenigsegg CCXR – to supersportsvogne i den tunge klasse, hvoraf de begge acclererer fra 0 – OMG på sølle 2,8 sekunder og har henholdsvis 661 og 1.064 hk!

Som det ses på videoen nedenunder havde begge biler fået fastspændt forhjulet af en parkeringsvagt, der ikke mener at man kan parkere som man vil selvom man er rig og tydeligvis har mange penge. Hvad der specifikt udløste parkeringsbøden – og derved jernlænken om forhjulet – vides ikke.

Begge sportsvogne er larkeret i den samme babyblå farve – en farve vi har set tidligere i forbindelse med den unikke Pagani Zonda Uno, der er blevet specielt bygget til selvsamme ejer af Pagani.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.