Superbiler beslaglagt i London

En ejer af to supersportsvogne i London mødte dette uheldige syn efter hvad der sagtens kunne ha været en indkøbstur i Harrods – et luksusindkøbscenter i det centrale London.

Superbiler beslaglagt i London, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Ejeren, en arabisk mand fra Qatar, havde fået fragtet begge superbiler til London i forbindelse med hans sommerferie. Bilerne er en Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce og en Koenigsegg CCXR – to supersportsvogne i den tunge klasse, hvoraf de begge acclererer fra 0 – OMG på sølle 2,8 sekunder og har henholdsvis 661 og 1.064 hk!

Som det ses på videoen nedenunder havde begge biler fået fastspændt forhjulet af en parkeringsvagt, der ikke mener at man kan parkere som man vil selvom man er rig og tydeligvis har mange penge. Hvad der specifikt udløste parkeringsbøden – og derved jernlænken om forhjulet – vides ikke.

Begge sportsvogne er larkeret i den samme babyblå farve – en farve vi har set tidligere i forbindelse med den unikke Pagani Zonda Uno, der er blevet specielt bygget til selvsamme ejer af Pagani.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!