Striben: Føreren er anholdt – sidste nyt

Opdateres: Mens der går hæftige debatter omkring uheldet på Striben i København i nat, er føreren af bilen blevet anholdt. Han står til otte års fængsel.

Det gik galt i nat på Striben i København, hvor der under bilræset var en deltager som mistede kontrollen, og røj ud mellem publikum. Fem personer blev kørt til hospitalet.

 

LÆS OGSÅ: Uheld på Striben i København!

 

Debatten går højt på diverse bilfora, hvor der diskutteres om denne hændelse. Flere steder er føreren lagt for had, specielt fordi at han stak af efter ulykken. Det siges dog flere steder at det var det klogeste for ham, da han ellers ville stå til ‘en omgang tørre tæsk’ for denne hændelse samt at han formentlig også var dybt chokeret, efter dette uheld.

 

 

LÆS OGSÅ: Kom til bil-fest med Pro-Street.dk!

 

Vidner fortæller at bilen kørte omkring 50-60 km/t da ulykken skete. Flere af de tilstedeværende måtte løfte bilen op, fordi en af de ramte lå under bilen. Omkring 12-13 ambulancer kom til stedet meget hurtigt sammen med to brandbiler og 3 lægeambulancer og en masse patruljevogne.

 

LÆS OGSÅ: Er det snart tid til en lovlig bane?

 

“Det siges at føreren under hele aftenen havde kørt “friskt”, hvor en af gangene kom bilen i slinger, og han mistede herredømmet”, siger en af kilderne til Pro-Street.dk.

 

I følge Ekstrabladet.dk udtaler vagtchef for Vestegnens Politi, at det kunne have gået meget værre, og at de fem er uden for livsfare. Føreren bliver formentlig sigtet efter paragraf 252 og 253, som kan give ham otte års fængsel.

 

[nggallery id=524]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker