Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Striben Esbjergs Race Day #1

Da vi ankom til Striben var der allerede fuld gang i den. Man kunne mærke at alle havde store forventninger til denne dag, og med god grund

 

Striben Esbjergs Race Day #1, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Striben Esbjerg har eksisteret i mange år, hvor der er forskellige steder i byen er blevet kørt gade ræs. De sidste 10 år har man i Esbjerg forsøgt at få et bane projekt stablet på benene nær Esbjerg, så ræset kan foregå sikkert og lovligt.

Dette er nu blevet en realitet for Striben Esbjerg med formand Morten Henriksen i spidsen, og ikke mindst en kæmpe indsats fra Stribens crew, mod at der ikke ville blive køre ulovligt ræs mere på havnen i Esbjerg.

Så derfor skal Striben Esbjerg prøve noget der aldrig er prøvet før i DK, nemlig lovligt gade ræs men denne gang med kommunal støtte og under DASUs reglement.

 

Kl. 12 startede arrangementet officielt med fuld knald på fra starten. Diverse stande stod klar med gode tilbud på alufælge, bil stereo, airbrush, dejlige kolde fadbamser og store grillede pølser med brød.

 

Kl. 15 startede det, som vi alle var kommet for at se, masser af ræs. Her kunne mand se en bred vifte af forskellige biler holde sig klar ved start linjen.

 

 

Alt lige fra US muscelcars, med et voldsomt moment, til Opel Corsaer og VW Golf 1’er, med de vilde ”suge” motorer. Klar til at prøve kræfter med den 201 meter lange bane.

 

De første 2 biler gassede op, og vi kunne høre en stor brølende V8’er, og en hidsig turbo blive fyret af ned ad banen.

 

 

Halvvejs nede af banen kunne man høre et ordentligt brag fra turbo bilen, da den går i begrænseren, og det giver et sus igennem kroppen da det sker, rundt omkring er der smil på læberne, så er vi i gang.

 

Selve arrangementet forløb uden fejl og Striben Esbjergs piger gav den max gas hele dagen, og sørgede for at der ikke var nogen der kom til at kede sig. Der var ca. 7 – 8000 gæster til arrangementet, så der var godt med mennesker men ikke så overfyldt at alle ikke kunne komme til.

Alt i alt en go dag i Esbjerg med masser af solskin, dæk røg, hylende turboer og en masse glade mennesker.
Mere info omkring Striben Esbjergs arrangementer og om deres projekt kan findes på deres hjemmeside:

www.Striben-Esbjerg.dk

 

[nggallery id=747]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.