fbpx

Streetcup: Er det ikke snart tid til en lovlig bane?

Den sjællandske forening, som kæmper for en lovlig bane, lægger op til debat efter uheldet i nat

Streetcup: Er det ikke snart tid til en lovlig bane?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Er det ikke snart tid til en lovlig bane?, det er det seneste udlæg i debatten omkring uheldet i aftes på Striben i København.

 

Debatten går højt på diverse medier, mens den sjællandske forening, som kæmper for lovlige omstændigheder til gaderace, lægger op til ny debat.

 

LÆS OGSÅ: Kom til bil-fest med Pro-Street.dk!

 

“Ulykken skete som en følge af mange bilinteresserede og ingen muligheder for at udøve gaderæs under ordnede, lovlige og tilgængelige forhold.” 

 

“Gaderæs har eksisteret siden bilen blev hvermandseje og behovet for fart kan ikke lovgives eller forbydes væk. I Danmark er det blevet kørt gade race i over 30 år, og siden starten har man forsøgt med love og regler for at stoppe det. “

Man prøver med tiltag af forskellige arter, at bekæmpe gaderace i  Danmark i stedet for at tænke nyt, mener foreningen.

 

“Sandheden er den, at til trods for alle love og en uheldig udvikling dukker der stadig tusindevis af mennesker op hver fredag og lørdag for at køre gaderæs.”

 

Hvad mener du? Bør der blive lavet en bane til lovlig gaderace, med enten finansiering fra brugerbetaling eller staten, som de har det f.eks på den anden side af Øresund i Malmø? Læs den fulde pressemeddelelse hos Streetcup.dk.

 

[nggallery id=432]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

 1. “Ulykken skete som en følge af mange bilinteresserede og ingen muligheder for at udøve gaderæs under ordnede, lovlige og tilgængelige forhold.”

  Er det ikke noget forfærdeligt vrøvl? Er da helt med på, at lovgivning mm. formentlig ikke hjælper, men det skal da ikke bruges som undskyldning for ulykken. Ulykken skete fordi der var en eller flere der ikke tænkte sig om. Længere er den vel ikke – og den ville slet ikke være fundet sted, hvis ikke der i første omgang var foretaget noget ulovligt, nemlig at køre gaderæs på offentlig vej.

 2. Hej Martin,
  Jeg er lidt ked af du forholder dig til et udpluk af sandheden. Der er blevet kørt ræs så længe der har været biler i hvermandseje. Det kan ikke stoppes.

  Hvis vi er enige om kendsgerningen der hedder at unge vil altid have et ønske om at køre stærkt, så er argumentet godt nok.

  Der bliver kørt stærkt. Om det sker på en bane eller ej.

 3. Alle ved hvilken risici der er ved at møde op til striben. Man må løbe chancen, men ærgerligt at det går galt…

 4. Hvordan kan der støttes op om noget der er så ulovligt og som udsætter så mange mennesker for fare?? hvis i så gerne vil ha jer en bane så skaf da de penge selv?? hvorfor skal staten være med til at betale for ting som ER ulovlige til at blive lovlig? skal man så os bare slå nok mennesker ihjel at det til sidst bliver gjort lovligt. Hvis folk har så meget lyst til at køre race, så bor de jo det forkerte sted, eller ik dyrker en sport hvor det handler om at køre stærkt, og det endda er lovligt!!! der er intet problem i at unge mennesker mødes og viser deres biler frem, men når de begynder at køre race og endda køre andre mennesker ned, så må tingene sku til at stop!!!11

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.