fbpx

*Update* Stort uheld på Nürburgring – Ring-Taxi er smadret!

Otte biler kørte sammenpå Nürburgring i søndags, hvilket kostede den populære BMW M3 Ring-Taxi livet.

*Update* Stort uheld på Nürburgring – Ring-Taxi er smadret!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I søndags var der et større uheld, som gik ud over otte biler på Nürburgring. Uheldet fik blandt andet sat den ene BMW M3 Ring-Taxi ud af spil.

Uheldet skete omkring klokken 14:00 lokal tid, i det område af banen der bliver kaldt for “Kesselchen”. Et vejarbejds team var i færd med at reparere dele af banen, da bilerne kom flyvende rundt om hjørnet. De tre første biler var klar på at bremse, men bil nummer fire nåede det ikke i tide. Det resulterede i at den ramte den forankørende bil, røj en tur i græsset, tilbage på banen og ramte to andre biler.
Kort efter kom fire andre biler hurtigt rundt om hjørnet, hvor den populære BMW M3 Ring-Taxi lå bagerst. Chaufføren på Ring-Taxien var desværre ikke opmærksom på uheldet, hvilket resulterede i at den ramte to af de tre forankørende biler, hvor efter den endte i græsset.

Se videoklippet, hvor det er tydeligt at se den korte responstid der har været for førerne i uhelds svinget:
[youtube]8eTFBliKnZg[/youtube]

I følge politiet var der skader for mere end 100.000 euro.
Uheldet sker efter et andet uheld samme weekend, hvor et andet sammenstød skete på banen. Det skete ved at nogle personer ville hjælpe en bil der var forudlykket, hvorefter de selv blev ramt af en anden bil.

[nggallery id=469]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

  1. Kære EB, I bliver nødt til at præcicere, at det IKKE er nurburgring, men derimod den berømte NORDSLØJFE i Nurburg,(som i gamle gamle dage var en del af Formel1 banen, nurburgring)

  2. Det er godt nok også en vild bane, kan ikke rigtigt forstå at alle bare kan hoppe på banen og tage en tur. De kan idet mindste gøre det under mere kontrollerede forhold, som advarsels lamper rundt på banen og video overvågning på hele banen.

  3. Hold da op, kørte selv på banen samme weekend og i lørdags var banen også lukket 3 gange pga store uheld, godt jeg kom igennem 3 laps kun med smadret dæk og esp der gik amok 😀

  4. EB skriver at forsikringen ikke dækker, men da nordsløjfen er en offentlig betalingsvej, så bør den vel dække, som hvis man kørte over storebælt?

    Har også selv været en tur rundt og det er ordnede forhold, der er styr på tingene, og der vil jo altid ske uheld og heldigvis er der længere imellem. Vil sige at jeg tror det er farligere at cykle en tur igennem CPH…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.