fbpx

EFTERLYSNING: Gul Audi S3 på papegøjeplader

En gul Audi S3 på papegøjeplader, er i nat blevet stjålet i Helsingør

Natten til idag (22-05-2017) er der blevet stjålet en gul Audi S3 fra Blichersvej i Helsingør, mens parret lå og sov i det nærliggende hus. Bilen som er en Audi S3 af ældre årgang, kan kendes ved at den er på papegøjeplader. Det betyder, at den ikke har nogle bagsæder, men i stedet er indrettet som en ‘varevogn’ bag forsæderne.

Da bilen blev stjålet, havde den de meget karakteristiske mørke JR fælge, og nummerplader med BM 14 943, påmonteret. Både fælge og nummerplader er højst sandsynligt skiftet siden.

Det er Audi S3 nummer to, som i denne måned er blevet stjålet fra Nordsjælland. Skulle du støde på denne bil, så kontakt straks politiet. Tag gerne billede hvis muligt, også selvom du er i tvivl, om det skulle være den pågældende bil.

DEL GERNE!

[nggallery id=664]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.