fbpx

EFTERLYSNING: Gul Audi S3 på papegøjeplader

En gul Audi S3 på papegøjeplader, er i nat blevet stjålet i Helsingør

Natten til idag (22-05-2017) er der blevet stjålet en gul Audi S3 fra Blichersvej i Helsingør, mens parret lå og sov i det nærliggende hus. Bilen som er en Audi S3 af ældre årgang, kan kendes ved at den er på papegøjeplader. Det betyder, at den ikke har nogle bagsæder, men i stedet er indrettet som en ‘varevogn’ bag forsæderne.

Da bilen blev stjålet, havde den de meget karakteristiske mørke JR fælge, og nummerplader med BM 14 943, påmonteret. Både fælge og nummerplader er højst sandsynligt skiftet siden.

Det er Audi S3 nummer to, som i denne måned er blevet stjålet fra Nordsjælland. Skulle du støde på denne bil, så kontakt straks politiet. Tag gerne billede hvis muligt, også selvom du er i tvivl, om det skulle være den pågældende bil.

DEL GERNE!

[nggallery id=664]

LÆS OGSÅ:
Masser af ræs på FDM Jyllandsringen

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.