fbpx

*FUNDET*: Morten mangler sin Golf 4 V6 4-Motion

Et uskyldigt salg af en brugt bil, endte med tyveri

Bilen er fundet

18-05-2018: Den efterlyste Volkswagen Golf 4 4-Motion er her til aften meldt fundet, af ejeren. Bilen er tilbage til ham, hvor den heldigvis kun skal have lavet småting og en rengøring, før den er god igen.

De nærmere detaljer som sagen kender vi ikke.

Stort tillykke til ejeren, og stor ros til Københavns Politi, for at være meget behjælpelige i denne sag, ifølge ejeren. Stor tak til alle som har delt og hjulpet med at få bilen tilbage igen.

___________________________________________________________________________________

Et uskyldigt salg af en brugt bil, endte med tyveri

I går aftes blev en Volkswagen Golf 4 V6 4-Motion stjålet fra en adresse i Ringsted. Hvad der skulle være et helt uskyldigt salg af en brugt bil, endte med at blive et biltyveri.

Morten fra Ringsted havde slået sin bil op på en masse Facebook grupper, da han ønskede at sælge sin brugte Golf 4 V6 4-Motion. Hen på aftenen klokken 21:20 ankom en ung gut, som var interesseret i at købe bilen. Han sagde, at han var fra Amager.

Da Morten og køber skulle ud og prøve bilen, nåede Morten ikke engang ind i bilen, før køberen havde låst dørene og stak af derfra med høj fart. Bilen kørte direkte mod motorvejen, så Morten formoder at den kørte retur mod København.

Den formode køber ankom selv i en bil. En sort Volkswagen Golf 4 Stationcar. Det viste sig også, at den var stjålet. Så den stod i nogle timer, hjemme hos Morten, indtil politiet kom og fjernede den.

*FUNDET*: Morten mangler sin Golf 4 V6 4-Motion, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests *FUNDET*: Morten mangler sin Golf 4 V6 4-Motion, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den efterlyste Volkswagen Golf 4 V6 4-Motion, er sidst blevet set her til formiddag på Amager i høj fart.

Den er blevet set i Dragør området, i Kastrup og senest på Amager Strandvej.

Hvis du ser bilen, så tag gerne et billede af den! Ring straks til politiet, og kontakt eventuelt Morten på hans Facebook side lige her.

[nggallery id=766]

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

  1. Gucci jensen er personen der har stjålet bilens Navn på Facebook.

    Han har indrømmet over et kommentarfelt jeg personeligt fangede ham på.
    Citat “Gucci Jensen Den er færdig det var det værste lort “

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.