fbpx

Steinmetz bygger lidt på Astra Sports Tourer

Det tyske stylingsfirma Steinmetz, der er kendt for deres diskrete ombygninger af forskellige biler fra Opel, er nu klar med en stylingspakke til din Opel Astra Sports Tourer

Steinmetz bygger lidt på Astra Sports Tourer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

På fronten er der kommet plads til en ny underlæbe på forkofangeren. Derudover har Steinmetz udskiftet kølergrillen til en  helt sort med deres logo påsat. Hen af siden er der kommet en ny linie, i form af en sticker, som skal give bilen et stylingslook. Dørhåndtagene er udskiftet med rustfrie, i blankpoleret stål. Fælgene på bilen er i klassisk Steinmetz design, og er i størrelsen 8.5 X 19-tommer.

Bag på bilen er der ikke sket meget. Et par udstødninger er kommet på, en i hver side i poleret rustfrit stål.
Steinmetz har også udgivet en film med deres nye bil. Den kan du se her:
[youtube]5w9iGLe0big[/youtube]

Steinmetz har formået at få sænket bilen hele 40 mm. Det er sket med et system, der fitter ind i det nuværende Flexride undervognssystem. Derved mister du ikke en komfortable fornøjelse på normale veje, og skal du en tur på en racerbane, kan undervognen sættes op til dette helt enkelt. I kabinen finder du et nyt gear-display som er udviklet af Steinmetz. Her fortæller de, at du selv kan vælge hvilken farve displayet skal have, og den viser dig hvilket gear du er i.

Vind billetter til den kommende film, Fast & Furious 5 med Pro-Street.dk! Deltag i konkurrencen her.
Steinmetz bygger lidt på Astra Sports Tourer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.