Startech pimper din Jaguar XJ

Startech pimper din Jaguar XJ, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsDen tyske tuner Startech har en helt ny ombygning af den nye Jaguar XJ klar.

Vi har netop været til præmiere på bilen, hvor vi har fået præsenteret den rene version. Men allerede nu har Startech valgt at give bilen et ekstra skud steroider.

Der er flere modifikationer i pakken, der forbedrer bilens aerodynamik. Den har blandt andet fået en sænket undervogn, 21 tommer smedede fælge og et redesignet interiør.

Der er også blevet tilføjet et sæt komplette nye kofangere på bilen og nogle store luftindtag.

Startech har også eksperimenteret med nyt super fedt LED kørelys, samt nyt udstødningssystem. Derved er blevet plads til rigtigt mange forbedringer på bilen.

Jaguaren er blevet sænket 30mm så den lægger fedt  ned over de store 9,5×21″ bredde bag- og 11×21″ front- fælge.
Man kan få interiøret i enten brunt mahogni eller lyst asketræ. Man kan derudover få begge valgmuligheder i enten blank eller mat finish.

Der er rigtigt lagt op til blær med den nye Startech Jaguar XJ.

Prisen er endnu ukendt. Men regn med at skulle have den store pengepung med.

Startech pimper din Jaguar XJ, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!