Stance: Modelbiler i særklasse

Vi har fundet en række billeder, af modelbiler i særklasse!

 

[youtube]0vIegyd4R8c[/youtube]

 

Det er næsten umuligt, at de fleste af os ikke ikke går i drenge-mode når vi ser billeder af sådanne biler her. Modelbiler i særklasse. Det er legetøj for voksne mænd, når de i Japan bruger timer på at ombygge de 1/24 store modelbiler fra standard modeller, til nye varianter med sænkede undervogn, sikkerhedsbur, andre fælge og en masse andet.

 

I videoen foroven bliver du taget med til et bilshow, hvor japanerne viser deres ombyggede modelbiler frem. En trend, som vi gerne så komme til landet. Mange ville kunne bruge det som udgangspunkt for deres ombygning af den virkelige bil, før de gik i gang. Måske få kritik på det, eller blive klogere om resultatet nu også spiller som man tænkte i første omgang.

 

Herunder finder du et galleri, af mange af de ombyggede modelbiler. Og du vil helst sikkert gerne se mere, korrekt? Så har vi fundet tre Facebook fansider du bør klikke dig igennem gallerierne ved! Klik forbi følgende:
1/24 Motoring
EightyOne
Scalecars Club
Diversified Scalerz Model CLUB

 

Har du denne form for modelbil stående hjemme på værelset? Så upload et billede af den på vores Facebook side lige her!

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!