Spyvideo: Ferrari tester F150

Den nye F150 bliver kørt rundt på Fiorano Circuit

 

[youtube]NQpRtwxTXj0[/youtube]

 

En bruger fra Youtube har formået at fange en Ferrari F150 på video, under en testkørsel på Fiorano Circuit, forud for sin afsløring til Geneva Motor Show.

 

I filmen ser man bilen bære mindre camouflage end nogensinde før, og man kan nu danne sig et bedre billede af, hvordan den vil komme til at se ud.
Ventileret motorhjelm, 458-inspirreret forlygter, fire udstødningsrør, og meget mere, er i hvert fald, hvad man kan forvente af den nye bil.

 

Følg os på Facebook – Så er du altid opdateret

 

Afløseren til Ferrari Enzo skulle eftersigende få en V12-motor med hele 950 HK, og være en skarp konkurrent til McLarens P1.
Bilen vil have en topfart på ca. 370 km/t, og gå fra 0-100 på under tre sekunder.

 

LÆS OGSÅ: Ferrari California møder tour-bus
Ferrari lover at denne bil vil være det tætteste du kommer på en formel 1 bil, som du samtidig kan køre med på vejene.

 

Hvis du allerede nu har planer om at købe en F150, skal du være hurtig, da der kun vil blive produceret 499 eksemplarer med en mindstepris på 1.2 mio. euro.

 

[nggallery id=646]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!