SPYVIDEO: Dansker fanger 2-serie cabriolet og coupe på video!

Der er stor aktivitet for tiden, med prototyper som sendes gennem Danmark til Sverige, hvor de testes i den ekstreme kulde oppe nordpå. Det fik Mark af se, da han og kæresten kørte en tur over Øresundsbroen, hvor en 2014 BMW 2-serie Coupe samt cabriolet, var i færd med at passere broen.

Følg os på Facebook – Så er du altid opdateret

Testchaufføren i cabrioleten, kørte af ukendte årsager med taget nede. Det gjorde, at man pludselig kunne se ned i kabinen i bilen, og da chaufføren opdagede Marks kæreste sad og filmede, bremsede han hårdt op.

Det siges at den nye BMW 2-serie Coupe vil blive introduceret i slutningen af 2013, hvor cabriolet udgaven straks følger efter i 2014. Den nye 2-serie fra BMW, vil rumme en coupe og cabriolet udgave, af den 1-serie vi kender i dag. Samtidig går der rygter om, at en GranCoupe udgave vil følge i løbet af de kommende år.

LÆS OGSÅ: Tre Porsche 911 prototyper i København

Den nye 2-serie cabriolet, vil blive drevet af en helt ny fire-cylinderet motor. På benzin siden vil det være en 2,0-liters motor med 150 hestekræfter, 177 hestekræfter og 218 hestekræfter, mens der på dieselsiden vil være en variant med en 2,0-liters turbo motor som yder 214 hestekræfter.

Som standard, kommer alle varianterne med en seks-trins manuel gearkasse og der kan tilkøbes en otte-trins automatgearkasse, samt BMW’s firehjulstræk system, xDrive.

[nggallery id=508]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!