fbpx

Spyshots: Seat Leon 2012

Foto: Søren Lykke og Heinrik

Du tror måske dette er næste generation af VW Golf, men bliv ikke forvirret

Når vi siger, at det faktisk er den næste Seat Leon, der bliver præsenteret i 2012.

Der har været en del spekulation i vores team, hvorvidt dette mon var testbilen af næste generation af VW Golf, eller måske bare en ny VW Cross Golf på grund af de ændrede skærme bagtil. Vi har dog netop fået bekræftet, at det er en meget tidlig testbil på fra Seat, som skal danne grundlag for næste generation af Seat Leon i 2012.

Testbilen er set før, men tidligere var det med tyske nummerplader hvilket gav spekulation om det mon var næste generation af VW Golf. Men denne gang kører bilen med spanske nummerplader, der bekræfter at der med sikkerhed er tale om VAG gruppens platform, for den næste Seat Leon.

Men der er endnu ikke meget at sige om den nye Leon. De spanske ingeniører tester bilen, der indtil videre er baseret på Golf, så det er derfor ikke muligt at kunne vise noget af designet på næste Leon. Historierne går på at den nye Leon vil have et lignende design fra det såkaldte “IBE Concept”, og motorerne til bilen vil formentlig blive mage til de man kender idag. Dog vil de være optimeret på forskellige måder.

En ting er dog sikker – bilen kommer i 2012.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

  1. Det er ikke en ny bil. Det er bare en modificeret Golf 6, der er ingen forskel på den og en Golf 6 udover skørterne og tankdækslet. Hivs i brugte lidt tid på google, kan I finde andre Golf 6er med samme skørte set i forskellige farver.

  2. Golf! Stensikkert jo – skod spot 😀

    Seat ville da aldrig lavet et sådan et design, og de får måske også et nyt rundt logo?

  3. Det er set før, at bilkoncerner maskerer deres biler med lygter, forender og sågår hele karrosser fra andre biler for at skjule hvad der gemmer sig inden under.

  4. Nej, det er ikke en Seat, men nu tester de jo også Golfen på baggrund af en ny Seat model?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.