Spyshots: Porsche 911 998

Foto: Søren Lykke og Heinrik

Her er næste version af Porsche 911, som får navnet 998. I fuld forklædning kan den nemt gøre en forvirret, men lad dig ikke nare af den store vinge bagpå og indsugningen på siden.

Spyshots: Porsche 911 998, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det er ikke første gang at denne næste generation af Porsche 911 bliver spottet, så det vides allerede nu at den kommer til at hedde 998. Selvom bilen her har en stor røv, som godt kunne ligne at sløringen skulle dække over en stor spoiler bag på, samt at man hurtigt kan blive narret af den indsugning på siden af bilen, så må man ikke lade sig snyde, for det er alt sammen fake.

Spyshots: Porsche 911 998, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Indsugningen på siden er bare klistret på og den store spoiler på bagenden er ikke som den endelige version bliver, dét er fastslået allerede, men hvad der er sikkert er, at bilen kommer på markedet i 2011 hvilket er lige om lidt.
Hvad der tilmed er sikkert er, at der både kommer en Turbo version, en GT3 og en GT2 og de alle sammen vil have en PDK. PDK er navnet på Porsche’s nye 7-trins dobbelkoblingsgearkasse.

[nggallery id=177]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!