fbpx

Spyshots: Opel Astra OPC GTC

Det er ikke kun fabrikanter som Mercedes-Benz og BMW der tester deres biler disse dage på Nürburgring. Også Opel tester løs på deres kommende Opel Astra GTC OPC.

Spyshots: Opel Astra OPC GTC, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

På vores tur til Nürburgring, formåede vi at fange endnu en prototype. Denne gang fra Opel, og med deres kommende Opel Astra GTC OPC, der er under test på Ringen.

Denne Opel Astra GTC OPC, viser flere detaljer end prototypen har vist tidligere, blandt andet en større grill og luftindtag på fronten. Bilen vil blive lige så stor som den kommende Astra GTC, som er hele 10 mm længere end den standard Astra. For- og baghjul er blevet gjort bredere på GTC OPC med hele 40 mm foran og 30 mm bagpå, og forakslen får en unik “HiPerStrut” undervogn.

Under hjelmen forventes der at komme en 2.0-liters turbomotor med cirka 290 hestekræfter. Opel Astra GTC OPC forventes at få debut på Frankfurt Motor Show i september.

[nggallery id=415]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.