Spyshots: MINI Countryman JCW

På vores tur her til Nürburgring, lykkedes det os at fange dette eksemplar af en kommende MINI Countryman

Spyshots: MINI Countryman JCW, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det er cirka et år siden, at de første billeder af MINI Countryman i John Cooper Works (JCW) udgaven, blev afsløret. Nu har vi afsløret live-versionen, under test på Nürburgring.

Den ser ret produktionsklar ud. De ting der afslører den sporty version, er en underlæbe på fronten, nye sideskørter og en ny bagkofanger med indbygget diffuser. Derudover er bilen smidt til jorden med en ny sporty undervogn og har fået unikke fælge, samt større bremser bag dem.

Ligesom resten af John Cooper Works serien, får Countryman en turbomotor på 1.6 liter med fire cylindre og 211 hestekræfter samt 280 Nm. Gearkassen er en 6-trins manuel, og denne crossover kører til 100 km/t på mindre end 7.6 sekunder. Og så lyder den faktisk ret godt!

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!