Spyshots: Mercedes-Benz SLS AMG Cabriolet

Foto: Søren Lykke

Næste bil i rækken af testbiler, er denne Mercedes-Benz SLS AMG Cabriolet, som vi har set blive testet på Nürburgring de sidste par dage. Bilen kørte flere omgange, så vi havde rig mulighed for et par gode billeder af den nye model fra Mercedes Benz og AMG.

Spyshots: Mercedes-Benz SLS AMG Cabriolet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Der findes allerede spyshots af bilen fra tidligere, hvor den blev testet på samme racerbane, Nürburgring. Den normale SLS AMG blev vist frem på Frankfurt Motor Show, og den nye cabriolet får samme motor fra AMG, nemlig den helt store 6.3-liters V8. Denne otte-cylindret motor laver 571 hestekræfter og 650 Nm! Vægten på SLS AMG er lav, hvilket betyder at den flyver til 100 km/t på mellem 4 og 4.5 sekunder. Topfarten på cabriolet’en er formentlig den samme, som er elektronisk begrænset til 315 km/t – men så skulle man vist også kunne få nok vind i håret!

Spyshots: Mercedes-Benz SLS AMG Cabriolet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Som tidligere spottede testbiler af denne SLS AMG Cabriolet, får bilen ikke de meget velkendte ‘Gullwing’ døre. Den officielle præsentationen af bilen er lige rundt om hjørnet.

[nggallery id=169]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!