fbpx

Spyshots: Mercedes-Benz SLK

Foto: Søren Lykke og Heinrik

Den helt nye Mercedes-Benz SLK er set på Nürburgring netop nu, som er under test til forberedelserne for lanceringen til næste år.

Ingenørene i Stuttgart må være under hårdt pres disse dage, hvor den næste generation af SLK-Roadster er under test, inden den får sin lancering næste år, som en 2012 model. Den mindste model fra Mercedes-Benz ser ikke ud til at være langt fra den endelige version, hvilket betyder at bilen muligvis får sin debut allerede til Paris Motor Show i oktober.

Detaljer om den nye SLK er få, men det siges at bilen får en helt ny 3.0-liters twin-turbo V6-motor under hjelmen, som laver mellem 300-350 hestekræfter.  I AMG-versionen kommer der formentlig en 3.6-liters V8 motor, som skulle erstatte den nuværende 6.2-liters V8, og producere omkring de 470 hestekræfter. I diesel versionen er der også mulighed for, at der kommer en 2.2-liters fire-cylindret motor, som findes i den nuværende C250 CDI. Den skulle levere 204 hestekræfter. Intet af det er dog officielt bekræftet.

LÆS OGSÅ:
Racerserien Super GT Danmark kommer til CHGP 2019

På det ydre har bilen fået stærkt inspireret dele fra den noget større SLS AMG, samt får bilen LED-kørelys som de øvrige Mercedes-Benz modeller. Interiøret er blevet afsløret på andre billeder, hvor det også hér ser ud til, at bilen har fået et look noget i stil med SLS AMG. Og det kommer kun til gavn for ejerne, da den nuværende SLK ikke ligefrem har det fedeste interiør – når man tænker på hvad du fx. kan finde i en BMW Z4.

Bilen vil tabe sig en del, næsten 200 pund i vægt, mens den får mere plads i bagagerummet, hvilket er mere optimalt for både køreture samt golf- og weekendophold.
[nggallery id=160]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.