fbpx

Spyshots: Mercedes-Benz CLS

Foto: Søren Lykke

Det er ikke nogen nyhed længere, at der snart kommer en ny Mercedes-Benz CLS. Men vi har alligevel valgt at bringe den, da vi spottede den på Nürburgring.

Spyshots: Mercedes-Benz CLS, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den nye CLS kommer til at dele detaljer med den nuværende E-klasse Coupe og E-klasse Sedan, og kommer i 2012. Bilen læner sig meget op af VW Passat CC udseendet, med den lange coupe form der strækker sig til bagenden.
Det nye udseende på CLS kommer til at indebære forlygter med LED-teknologi til kørsel i dagslys, og baglygterne er placeret “skævt” med retning ind mod midten af bagenden.

Spyshots: Mercedes-Benz CLS, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Benzin versionen af den nye Mercedes-Benz CLS vil være med Mecedes’ 3.5-liters V6 med 306 hestekræfter og en 435 hestekræfters version, bygget på en 4.7-liters twin-turbo V8. På dieselsiden vil den ramme 204 hestekræfter i en firecylindret version, og den 3.0-liters V6 diesel vil have omkring 250 hestekræfter.
En CLS 63 AMG vil følge efter i rækken, med en stor 5.5-liters twin-turbo V8 på hele 544 hestekræfter og 800 Nm.

Den nye Mercedes-Benz CLS vil have debut i efteråret til Paris Motor Show.

 [nggallery id=174]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.