fbpx

Spyshots: Mercedes-Benz B-Klasse

Foto: Søren Lykke og Heinrik

Den nye Mercedes-Benz B-klasse blev spottet på Nürburgring. Det er dog ikke første gang den bliver spottet, men man kan se at Mercedes er tættere på nu, med nyheden som man regner med at vil komme i produktion i 2012.

Spyshots: Mercedes-Benz B-Klasse, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Bilen er en 2012 version af Mercedes-Benz B-klassen, som er anden generation af hatchback’en med forhjulstræk. Den forventes at tage grundform på BlueZero konceptet, som er et design der blev præsenteret på Detroit Auto Show af Daimler chefen.
Bilen vil få en opdateret styling så den også passer ind i det nuværende modelprogram, med blandt andet LED lygter og en bagspoiler.
En firdørs coupe samt en coupe cabriolet vil også blive tilgængelige.

Spyshots: Mercedes-Benz B-Klasse, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den kørte et par omgange på ringen efterfuldt af en ældre Mercedes-Benz B-Klasse og en nyere som var udstyret med den nye hydrogen brændstofs motor, der kommer samtidig med den næste model. Dertil arbejder Mercedes-Benz på en 4-cylindret AMG-version, som skal konkurrere mod VW Golf R og Audi RS3.

2012 versionen af Mercedes-Benz B-klassen bliver muligvis vist frem senere på året, og lander på markedet i 2011.

[nggallery id=178]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.