fbpx

Spyshots: Lexus LS TMG Edition (+ video)

Det er ikke længe siden, at de første billeder kom ud på nettet af Toyota Motorsport GmbH (TMG)’s Lexus LS med brede skærme og en heftig motor. Nu er der kommet en video ud, og flere informationer om bilen.

Spyshots: Lexus LS TMG Edition (+ video), Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Toyota/Lexus var ikke meget for, at der kom billeder af bilen på nettet. Derfor havde de bedt mange sites om, at tage billederne væk igen. Men nu hvor bilen er i gang med yderligere tests, er billederne online igen på verdens websites. Derudover er der kommet en video online med bilen, samt flere informationer omkring hvad der ligger under hjelmen på den.

[youtube]yY4zRjANTxo[/youtube]

Lexus LS TMG-Edition får en 5.0-liters motor med hele 650 hestekræfter og 710 Nm! Selvom bilen vejer godt 2070 kg, så er det alligevel muligt at drøne til 100 km/t på bare 4.2 sekunder! Topfarten sættes ind ved 320 km/t for denne luksusracer.
På stylingssiden kan man se en meget aggressiv frontkofanger, en ny frontgrill, en forklap med luftindtag, store sideskørter samt en hækvinge. Bilen har også fået bredere skærme, ligesom hjulene er kommet længere ud.

TMG Edition forventes at blive vist frem på Tokyo Auto Show i december.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.