fbpx

Spyshots: Lexus LS TMG Edition (+ video)

Det er ikke længe siden, at de første billeder kom ud på nettet af Toyota Motorsport GmbH (TMG)’s Lexus LS med brede skærme og en heftig motor. Nu er der kommet en video ud, og flere informationer om bilen.

Toyota/Lexus var ikke meget for, at der kom billeder af bilen på nettet. Derfor havde de bedt mange sites om, at tage billederne væk igen. Men nu hvor bilen er i gang med yderligere tests, er billederne online igen på verdens websites. Derudover er der kommet en video online med bilen, samt flere informationer omkring hvad der ligger under hjelmen på den.

[youtube]yY4zRjANTxo[/youtube]

Lexus LS TMG-Edition får en 5.0-liters motor med hele 650 hestekræfter og 710 Nm! Selvom bilen vejer godt 2070 kg, så er det alligevel muligt at drøne til 100 km/t på bare 4.2 sekunder! Topfarten sættes ind ved 320 km/t for denne luksusracer.
På stylingssiden kan man se en meget aggressiv frontkofanger, en ny frontgrill, en forklap med luftindtag, store sideskørter samt en hækvinge. Bilen har også fået bredere skærme, ligesom hjulene er kommet længere ud.

LÆS OGSÅ:
Spyshots: BMW 4-serie Gran Coupe

TMG Edition forventes at blive vist frem på Tokyo Auto Show i december.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.