fbpx

Spyshots: BMW M3 F80 (Video)

Den første video af næste generation af BMW M3 er kommet på internettet. Se og hør bilen lige her.

Spyshots: BMW M3 F80 (Video), Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den første video af den nye BMW M3 Sedan F80 er kommet på internettet. Det er drengene fra Bimmerpost, som har været så venlige at dele den med os.

Den nye BMW M3 Sedan kommer på markedet i 2013, og det siges at der skulle være en V6 twin-turbo motor under hjelmen, på 3,5-liter. Hvis det er rigtigt, så kan der forventes at være omkring 450 hestekræfter i den! Den nye BMW M3 bliver lettere end sin forgænger, og det skulle hjælpe med til at gøre bilen endnu hurtigere og bedre.

Bliv ven med Pro-Street.dk på Facebook

Ud over M3 Sedan F80, kommer der også en BMW M3 Coupe, som vil få navnet F82. M3 Coupe kommer dog formentlig til at hedde M4 Coupe, og den vil først få debut i 2014.

Se videoen med den kommende BMW M3 F80 sedan lige her:
[youtube]6jEokuh46ks[/youtube]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

 1. Cool. Tror I ikke det bliver en rækkesekser istedet for V6? Turboladere er slemt nok, men hvis det endda bliver en V6 så står verden da ikke længere.

 2. Det kan selvfølgelig være at de følger samme metode som med M5 og den nuværende m3 . Forkorter blokken med et par cylindre. Voila – fra v10 til v8 til v6. V4?

 3. Hej Ebbe
  Tak for din kommentar.

  Da den nuværende M3 havde V8 motor, gættes det at denne får en V6, i og med den jo er blevet “neddroslet”.
  Det er svært at høre på videoen hvilken motor det bliver, da bilen aldrig får høje omdrejninger, og de gæt vi har set på nettet går på V6.

  Men det kan være du har ret – det må tiden vise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.