fbpx

SPYSHOTS: BMW i8 ved København!

BMW tester i disse dage deres nye prototyper i den nordlige del af Sverige, da der kan opnås ufattelige kuldetemeperaturer på disse breddegrader.

Forleden blev BMW i8 spottet deroppe, og i aftes kunne vores læser Jens så tage disse billeder, da BMW var på vej retur over broen fra Sverige.

“BMW i8 kørte til betalingsanlægget samtidig med mig, men ud et par sekunder efter. Så jeg valgt at køre meget langsomt, for at få den til at overhale mig. Men det lykkedes ikke, trods jeg kørte 90 km/t i starten, og derefter satte farten helt ned til 70/80 km/t. Da jeg nåede Amager siden, kørte jeg så i nødsporet for at lade den overhale mig, hvor efter jeg tog disse billeder”, fortæller Jens.

Så sent som i onsdags i denne uge, kunne vi bringe to lignende historier. Porsche kørte nemlig rundt i indre København, med tre nye 911 prototyper. Samme dag opdagede Mark og hans kæreste et par BMW prototyper, i færd med at passere Øresundsbroen. Det var den nye 2-serie Coupé og cabriolet.

BMW bygger nyt ‘i-mærke’
Bilen som ses på de mange billeder her, er den kommende BMW i8. BMW bygger et helt nyt grønt mærke, hvor i-modeller skal indgå. Indtil videre har vi hørt om denne i8 og en i3.

I8 blev vist frem første gang på Franfurt Motor Show i 2011, og var den gang blot et koncept. Men ud fra disse billeder kan man se, at mange af linjerne stadigvæk er intakte fra konceptet, pånær nye døre og en anden motorhjelm.

Det forventes at BMW i8 får en turboladet tre-cylinderet benzin motor som yder 220 hestekræfter og 300 Nm. Dertil får den en elektrisk motor med hele 131 hestekræfter og 250 Nm. Til sammen giver det 353 hestekræfter og 550 Nm, som gør det muligt at ramme 100 km/t på 4,6 sekunder. Topfarten er elektronisk begrænset til 250 km/t.

Den nye BMW i8 har et brændstofforbrug på kun 2,7l/100 km, og kan køre hele 35 km på den elektriske motor alene.

BMW i8 bliver formentlig lanceret officielt på Franfurt Motor Show, og får en startpris på 150.000 Euro (200.655 dollar), svarende til næsten 1,2 mio danske kroner (før afgifter mv.).

[nggallery id=507]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.