fbpx

Spyshots: BMW 6-serie cabriolet

Foto: Søren Lykke

Et nyt sæt spionbilleder af den nye BMW 6-serie cabriolet er netop gået igennem vores kamerae. Denne gang var bilen set på ræserbanen Nürburgring. Første dag den kørte dernede var den total dækket til, men allerede dagen efter havde BMW taget lidt mere af afdækningen af.

Spyshots: BMW 6-serie cabriolet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det er tredje version af BMW 6-serie cabriolet vi netop ser her, som blev fanget under test på Nürburgring mens vi var der. Udseendet på den næste 6-serie er inspireret fra den nuværende 7-serie samt BMW’s conceptbil, CS Concept. Bagenden på bilen er mere flad og rund, end det nuværende “Chris Bangle design”.

Spyshots: BMW 6-serie cabriolet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Når den nye BMW 6-serie cabriolet kommer til næste år, vil den have samme 4.4-liters V8 Twin-turbo, som 7-serien har. Den laver 408 hestekræfter, hvilket er en del mindre end den store 555 hestes maskine man finder i BMW X5M og X6M. Den M6 vil formentlig få samme store 555 hestes motor, så den kan kæmpe mod Audi R8.

BMW 6-serie cabriolet vil ramme markedet til næste år.
[nggallery id=170]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.