fbpx

Spyshots: Audi S6 Limousine + Avant

Audi kom med en ny A6 Limousine i foråret samt en ny A6 Avant her til efteråret. Dette betyder også en S-model. Se den her.

Spyshots: Audi S6 Limousine + Avant, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den nye S6 Limousine og S6 Avant, der blev spottet den anden dag kommer til efteråret og bliver højst sandsynligt lanceret med en 4.0-liters V8 motor, der kommer til at yde ca. 434 hestekræfter. Den nye S6 serie fra Audi kan forventes at blive lanceret til dette års Franfurt Motor Show 2011.

Audi vælger formentlig ikke, at pakke denne prototype ind i alt for meget kamoflage, da det kun er småting der er ændret på bilen. På prototypen her, er det kun de fire udstødningsrør bagpå, der rigtigt afslører at bilen ikke er en helt normal Audi A6, ud over lyden fra den brutale motor, selvfølgelig.

[nggallery id=409]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.