fbpx

Spyshots: Audi S6 Limousine + Avant

Audi kom med en ny A6 Limousine i foråret samt en ny A6 Avant her til efteråret. Dette betyder også en S-model. Se den her.

Spyshots: Audi S6 Limousine + Avant, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den nye S6 Limousine og S6 Avant, der blev spottet den anden dag kommer til efteråret og bliver højst sandsynligt lanceret med en 4.0-liters V8 motor, der kommer til at yde ca. 434 hestekræfter. Den nye S6 serie fra Audi kan forventes at blive lanceret til dette års Franfurt Motor Show 2011.

Audi vælger formentlig ikke, at pakke denne prototype ind i alt for meget kamoflage, da det kun er småting der er ændret på bilen. På prototypen her, er det kun de fire udstødningsrør bagpå, der rigtigt afslører at bilen ikke er en helt normal Audi A6, ud over lyden fra den brutale motor, selvfølgelig.

[nggallery id=409]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!