fbpx

Spyshots: 2015/2016 BMW 7-serie

Fremtidens BMW 7-serie er blevet set under test i Tyskland

[youtube]GMUvHpDTT0E[/youtube]

2015/2016 udgaven af BMW 7-serien er blevet set, under test i Tyskland.

Den næste 7-serie, skal som altid kæmpe i klassen mod Mercedes-Benz S-klassen. På videoen er modellen pakket godt ind, men det ser ud til at den har samme dimentioner som den nuværende model.

 

Der er intet officielt meldt ud endnu, men tidligere rapporter fortæller at den kunne få en størrelse i stil med 5010 mm lang, 1815 mm bred og 1425 mm høj.

 

Under motorhjelmen skulle den et tilsvarende modelprogram vi kender idag.  Dertil kommer der en plug-in hybrid variant, samt en M770i xDrive, som formentlig bruger en 4,0-liters twin-turbo V8-motor med omkring 475 hestekræfter og 650 Nm.

Derudover forventes den at blive lettere end den model vi kender idag, no big surprise, da den bliver bygget på en letvægts platform bestående at materiale fra aluminium og kulfiber. Hele 204 kilo, er det tidligere blevet sagt, at den skulle tabe med denne konstruktion.

[nggallery id=540]

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.