Spyshots: 2014 Honda Civic Type-R

Honda Civic Type-R bliver en realitet – med omkring 300 heste!

[youtube]fBHUxqJqVBU[/youtube]

 

En prototype af den kommende 2014 Honda Civic Type-R, er blevet set på Nürburgring i Tyskland.

Honda chefen har tidligere bekræftet, at der vil komme en mere kæk Civic på markedet i 2015. Dertil har han bekræftet, at den vil få mindst 265 hestekræfter, men at de går efter at den skal yde 300 hestekræfter på dens 2,0-liters turboladet benzin motor.

 

Honda håber at 2014 Civic Type-R vil blive den hurtigste forhjulstrækker rundt på Nürburgring, og derfor skal den kunne slå rekorden som Renault Megane RS Trophy fik sat tidligere, i en tid på 8 minutter og 7.97 sekunder.

 

2014 Civic Type-R vil få mere aerodynamiske kofangere, sideskørter og en større hækspoiler. Derudover kommer den med fire udstødningsrør, større sportsbremser og et sæt store aluminiums fælge. Honda har bekræftet, at bilen vil benytte noget af den teknik, som den tidligere Civic WTCC racer indeholder!

 

[nggallery id=541]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!