fbpx

Spyshots: 2014 Honda Civic Type-R

Honda Civic Type-R bliver en realitet – med omkring 300 heste!

[youtube]fBHUxqJqVBU[/youtube]

 

En prototype af den kommende 2014 Honda Civic Type-R, er blevet set på Nürburgring i Tyskland.

Honda chefen har tidligere bekræftet, at der vil komme en mere kæk Civic på markedet i 2015. Dertil har han bekræftet, at den vil få mindst 265 hestekræfter, men at de går efter at den skal yde 300 hestekræfter på dens 2,0-liters turboladet benzin motor.

 

Honda håber at 2014 Civic Type-R vil blive den hurtigste forhjulstrækker rundt på Nürburgring, og derfor skal den kunne slå rekorden som Renault Megane RS Trophy fik sat tidligere, i en tid på 8 minutter og 7.97 sekunder.

 

2014 Civic Type-R vil få mere aerodynamiske kofangere, sideskørter og en større hækspoiler. Derudover kommer den med fire udstødningsrør, større sportsbremser og et sæt store aluminiums fælge. Honda har bekræftet, at bilen vil benytte noget af den teknik, som den tidligere Civic WTCC racer indeholder!

 

[nggallery id=541]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.