fbpx

Spyshots: 2012 Mercedes-Benz SLK AMG

Den næste udgave af Mercedes-Benz’s SLK i AMG er snart klar. Vi viser dig billederne af den her

Spyshots: 2012 Mercedes-Benz SLK AMG, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I 2012 kommer næste udgave af Mercedes-Benz SLK AMG. Under motoren kommer dog ikke en Helt ny motor, men en motor vi allerede kender fra de noget større biler, CLS 63 AMG og E63 AMG – dog uden de to turboladere. For hos Mercedes-Benz mener man nemlig, at hele 544 hestekræfter vil være alt for meget, for sådan en lille kompakt cabriolet. Men frygt ikke at det bliver kedeligt, for den vil stadigvæk levere flere kræfter fra den store V8, end den nuværende SLK 55 AMG, der giver dig hele 360 hestekræfter på baghjulene. Et gæt til den nye version, er et sted omkring 400 hestekræfter.

Den næste Mercedes-Benz SLK AMG kommer engang til næste sommer, og får nye kofangere foran, på siden og bag, og dobbeltudstødninger bagtil, samt en lille spoiler på bagklappen.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.