fbpx

Spyshots: 2012 Lexus GS prototype

En helt ny prototype var i dag at finde på Nürburgring. Lexus nye GS model er under udvikling disse dage. Se de første billeder af den her.
Spyshots: 2012 Lexus GS prototype, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Vi spottede i dag endnu en helt ny model under vores tur til Ringen. Den ellers meget godt indpakkede model fik os hurtig til at tænke på brandet Lexus. Dette viste sig også at være rigtig efter et par omgange. Det store logo i fronten var at kende med de andre Lexus modeller der blev testede i dag.

Den nye Lexus forventes at blive lanceret i løbet af det sene efterår. Modellen skal tage kampen op med de tre konkurrenter. Audi, BMW og Mercedes-Benz. Henholdsvis A6, 5-serie og E-klassen.

[youtube]KCOBYAUOTgg[/youtube]

Det er stadig for tidligt at kommentere for meget på den nye Lexus da den stadig kun lige er kommet frem, men Lexus har fortalt at de er klar til at vinde på en frisk og vovet design denne gang. Dette kan allerede ses på billederne hvor den nye Lexus er blevet udstyret med LED lygter.

[nggallery id=407]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.