fbpx

Spyshots: 2012 BMW 3-serie GT

For første gang nogensinde, blev den kommende 3-serie GT testet på Nürburgring. Vi stod klar med kameraet og tog disse billeder til dig.

Spyshots: 2012 BMW 3-serie GT, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Til Europa, kommer der formentlig to forskellige firecylindret versioner med den nye 2.0-liters firecylindret ‘TwinPower’ turboladet benzin motor, samt en firecylindret turbodiesel af den kommende 3-serie GT. Det er usikkert om det amerikanske marked får glæde af bilen, men sikkert er det dog, at den også kommer med en sekscylindret version og tilmed en hybrid variant.

Den nye 3-serie GT vil komme til at tilbyde det ekstra plads, som en 3-serie touring ikke kan. Den vil blive indsat i 3-serie familien som en premium bil foruden M3, og forventes at fylde hullet ud fra 3-serie touring op til den noget større 5-serie touring, som vi kender idag.

[youtube]daUS8bIdJE8[/youtube]

Der er planlagt to versioenr af 3-serie GT. En firepersoners udgave samt en fempersoners. Bilen får samme undervogn foran, som vi kender fra den næste generation af 1-serien. Med den næste 3-serie GT, vil BMW kunne tilbyde hele fem forskellige biler i 3-serie familien.

Den næste 3-serie GT forventes at blive vist frem for første gang, under Franfurt Motor Show.

[nggallery id=410]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.