fbpx

Spyshots: 2012 Audi S8

Audi’s store flagskib A8 i en S8 version, bruges i disse dage på Nürburgring til tests. Vi var selvfølgelig klar med kameraet endnu en gang, og kan derfor bringe dig disse billeder

Spyshots: 2012 Audi S8, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Helt nøgen, kørte 2012 versionen af Audi S8 rundt på Ringen. Allerede sidste år skød vi billeder af bilen, da den var under tests, men den er tydeligvis stadigvæk i fuld gang med at blive udviklet færdigt. Fra den normale A8 er det kun småting der er ændret på S8, blandt andet de fire udstødningsrør bagpå bilen.

Luksuslimo’en vil have en semi-automatisk gearkasse, nyt interiør design, en 4.0-liters twin-turbo V8. Motoren er en neddroslet udgave af den nuværende Audi S8’s V10 motor. Samme motor vil formentlig også være at finde i fremtidens Audi S6 og S7, og måske endda en Bentley. Man kan forvente en mængde hestekræfter på hele 500 hestekræfter for denne S8, når den udkommer.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.