fbpx

Spyshots: 2012 Audi RS4 Avant

Hov hov. Hvad er nu det. Går Audi mod deres egne planer om ikke at bygge flere Audi RS4’ere? Noget tyder i hvert fald på det. Læs mere her!

Spyshots: 2012 Audi RS4 Avant, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Der findes folk syd for grænsen, som er klar med kameraet når de nye biler ruller ud til tests. Her er et eksempel. Billederne viser muligvis den næste generation af Audi RS4 Avant, trods at Audi tidligere var ude med, at det var slut med RS4 modellerne. Noget kunne dog tyde på, at det ikke holder vand længere.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Bilen er langt fra sit endelige design, men større bremser, breddere sporvidde, en ny forkofanger med større luftindtag sikre at der er tale om noget seriøst. Om bilen får en stor V8-motor magen til den der findes i Audi RS5 er endnu alt for tidligt at sige noget om, men et alternativ kunne også være en højtydende V6 twin-turbo motor i stedet for. Sikkert er det, at hvis den skal op og lege med konkurrenterne, BMW M3 og Mercedes-Benz C63 AMG, så skal denne Audi i hvert fald ende med en udgangseffekt på minimum 450 hestekræfter.

Spyshots: 2012 Audi RS4 Avant, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Billederne er venligst udlånt af Teamspeed.com.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.