SPYSHOT: Tre nye Porscher i indre København

SPYSHOT: Tre nye Porscher i indre København, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vores kære skribent Debbie, fandt disse tre Porsche 911 køre rundt i indre København netop nu – men hvad pokker laver de der?

Så vidt vi kan se, er der tale om to prototyper af 2013 Porsche 911 Turbo, samt en mere normal udgave af 911 (den hvide). De er på tyske plader, matchende de prototyper vi tidligere har set fra Tyskland på Nürburgring. Normalt kører den slags prototyper aldrig ind gennem en indre by, men passerer Danmark på motorvejen fra Rødby til Øresundsregionen, hvor de senere skal testes i nordsverige.

Følg os på Facebook – Så er du altid opdateret

Har du også set dem?
Har du også set disse tre Porscher i dag, og har du måske billeder af dem? Så send dem med det samme til os! Det kan ske på Niki@Pro-Street.dk.

2013 Porsche 911 Turbo
Den næste 911 Turbo skulle eftersigende få et firehjulstræk system, der skal gøre køreegenskaberne markant bedre. Under motorhjelmen, bagpå, kommer der formentlig en 3,8-liters sekscylinderet motor med tre turboer. Den skulle yde et sted mellem 525 og 550 hestekræfter. 0-100 km/t skulle derved kunne klares på bare 3,3 sekunder, mens topfarten sættes ind ved 313 km/t!

Den nye Porsche 911 Turbo vil blive introduceret i slutningen af 2013, og komme til salg fra foråret 2014.

Galleriet viser en række forskellige Porsche 911 modeller

[nggallery id=510]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!