fbpx

Set i trafikken v2.0 UK Special

Så er det tid til endnu en omgang Set i Trafikken. Denne gang kaldet UK-Special, da mange af bilerne er fra udlandet, og størstedelen er set i England

En del af billederne er dog fra 2007, men stadigvæk værd at kigge på igen og igen, da der i London under en firmatur blev spottet rigtig mange specielle og fede biler. London kan betegnes som en stor attraktion, for den sande bil-spotter da det vælter rundt med store Bentley Continental i både GT og Flying Spur versioner, samt er Audi RS4 og BMW M3 E46 hverdagskost.

Set i trafikken v2.0 UK Special, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Hvis du tager til London for andet end at shoppe, så er et must at tage forbi Hilton på Park Lane i det centrale London, hvis altså du får lov at kigge ned i kælderen.

Her er der indrettet med pladser til de forskellige mærker, hvor blandt andet Porsche har en hel etage for sig selv. VIP-Lounge med lædersofaer, bar osv er standard i kælderen, hvor du typisk kan støde på et par Rolls Royce Phantom, Ferrari Enzo, Lamborghini Murcielago og hvad alle de store specielle superbiler ellers hedder.

Set i trafikken v2.0 UK Special, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Er du bare lidt vaks på kameraet, kan dú også komme hjem med et fotoalbum, fuld af fede biler – hvis kæresten tillader det!
Tak til James Green for en række af billederne.

Hvis du er ude at rejse eller du blot ser nogle super fede biler, som du mener andre skal se, så indsend dem til os samt beskriv hvor du har set dem og ligende, så kan det være vi viser dem frem i vores næste ‘Spottet biler’ artikel – mail på Info@pro-street.dk!

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.