fbpx

Set i trafikken v1.0

Biler fra trafikken

Det kan ikke komme bag på nogen, at når solen skinner, er bilerne ude. Og det er bestemt også tilfældet disse dage, hvor bilerne vælter rundt, som om ejerne har ventet den lange vinter på at lufte dem igen. Danmark er jo også på vej ud af finanskrisen siges det, så det er vel ikke så underligt at bilerne begynder at komme tilbage, ud på vejene.

Set i trafikken v1.0, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Set i trafikken v1.0, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Artiklen denne gang, er en debut af mange vi løbende vil uploade. Den er domineret af Mercedes-Benz i alle farver og former. To Mercedes-Benz C63 AMG, en Mercedes-Benz SLS AMG, en Mercedes-Benz CLS AMG og en Mercedes-Benz CL AMG er blandt de spottede biler. Men en svensk Lamborghini Gallardo blev det også til, et par Ford Focus RS, den helt nye Porsche 911 GT2 RS samt en Turbo røj gennem kameraet.
Hold øje med de danske veje, og indsend dine Spots til Info@Pro-Street.dk, så smider vi dem online!

Vi lader resten af billederne fortælle det sidste.

Set i trafikken v1.0, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.