fbpx

Sportscar Event 2010 (FDM Jyllandsringen)

Foto: Mads Ovesen og Søren Lykke
De sidste 10 år har du haft muligheden for at komme ud og køre i nogle af de mest vilde og aktuelle super sportsvogne mod et lille beløb som ubeskåret går til cancer ramte børn.

Sportscar Event 2010

2010 betød derfor at Sportscar Event havde 10 års jubilæum. Og model programmet af biler var unikt som aldrig før. Hvis man skulle nævne nogle af de mere normale modeller kunne en BMW Z3 cabriolet eller Nissan 350Z nævnes. Priserne for sådanne modeller var 400 kr. Ville du gerne prøve noget lidt mere specielt, var der b.la. Mercedes Mclaren SLR til 1.500 kr. eller Porsche Carrera GT til 1.400 kr.

En af de ting der var med til at gøre 10 års jubilæet specielt var at man havde haft mulighed for at købe en co-driver tur i den danske Zenvo ST1. Det var dog ikke muligt at købe en Co-driver tur i Zenvoen på selv dagen. Alle ture i bilen var solgt på auktionssiden Lauritz.com.

LÆS OGSÅ:
Spyshots: Audi A7 Sportback

Dagens program var fra 9.00 til kl. 16.00 hvor man mellem 12.00 og 12.30 kunne opleve Zenvoen køre rundt på banen. Men allerede efter nogle omgange ende Zenvoen i gruset. Det var netop dette man havde frygtet og derfor betød at man ikke ville lade bilen kører alt for mange omgange. Vil du vide mere om dette kan du læse vores artikel “Zenvo ST1 sendt i gruset“.

 

Vejret var som sidste år tørt og varmt. Dette betød masser af omgange med fuld pedal og til tider lidt powerslide. Co-driverne fik masser af fede runder og trods de mange biler og tæt kørsel var der som altid ingen uheld. Kørerne er meget prof. og med de rigtige regler om aftaler viste alle hvor de havde hinanden på banen.

Igen i år var “The Stig” tilstede på FDM Jyllandsringen, men det vides endnu ikke om det var The Stigs Danish Brother eller The real deal.

LÆS OGSÅ:
FØRSTE BILLEDER: Ny Honda Civic Tourer

D. 6. juni køre Sportscar Event på FDM Sjællandsringen. Vi kan derfor ikke sige hvor meget overskuddet er blevet til endnu, men sidste år formået man at overgive en check på 1.2 millioner kr. til Børnecancerfonden. Et rigtig flot beløb som man kun kan håbe bliver endnu bedre for 10 året for Sportscar Event.

Fakta:
Navn
:
Sportscar Event
Hjemmeside: www.sportscarevent.dk
Baner: FDM Jyllandsringen og FDM Sjællandsringen
Email: bjsportscar@events.dk
Støtter: Børnecancerfonden

[nggallery id=128]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

  1. Nogen der ved hvem der kørte i Corvette ZR1 Hennessey? Det var i hvert fald ikke Erik W!

    Håber på et opklarende svar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.