fbpx

Sportscar Event 2009: FDM Sjællandsringen

Så kørte årets store bil-event over os med 200km/t, på Jyllandsringen og Sjællandsringen.
Jeg var der på pletten med mit kamera. Vores sponser, Bilvask.nu, var også tilstede, med 3 stk. Ferrari’er, en F430, F599 og den helt nye California. Og lige den, var jeg spændt på at se live. Og som så mange andre ting, var den meget flottere, og gjorde sig godt, foran mit HØJT elsket kamera. Fra køreren af bilen, skulle jeg også hilse og sige, at den kører RIGTIG godt.
Sportscar Event 2009: FDM Sjællandsringen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Sportscar Event 2009: FDM Sjællandsringen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Anderledes deltagerbiler
Da jeg ikke helt havde undersøgt hvad der ellers kom af biler, var der især 2 anderledes biler – Faktisk 2 små biler – En af dem var den lovende nye milijøvenlige el-biler, Tesla Roadster.
Desværre, i den tid jeg var der, kunne jeg ikke sammenligne den med de andre biler der var ude og køre. Men tilgengæld sagde den INGEN ting, når den kørte forbi, på langsiden.
Den anden bil, er nok mere bekendt, da Top Gear fik en tur i sådan en. Og, det er da det sjoveste at se Jeremy Clarkson ansigt i vinden! Og den får ikke for lidt med ros! Det VILDESTE Jeremy Clarkson nogle sinde har prøvet! Dyret er bestykket med en Honda Type-R med kompressor og 300HK! – bilen vejer KUN 450kg!!!
Se Top Gear testen her…

The Stig, var den kører men fik lov til at køre denne super hurtige bil.
Og, det kunne ingen anden gøre bedre, for det gik meget stærkt. ALT der var på banen, fik stort set baghjul…

Til showet på Sjællandsringen, var der ellers også en Dodge Viper med TwinTurbo, som gik stærkt, og en Lamborghini Murciellago LP640, som var meget populær.
Den var stort set ude og kører hele tiden…

Hvis du aldrig har været til Sportscarevent, er det klart noget jeg ville anbefale til næste år!
Indgangen er for alle, sølle 50kr. Bare at se disse V10, V8, med 500+hk blive fyret af, er en oplevelse for sig selv.

Hvis man ville ud og prøve en tur i disse superbiler, skulle man betale et beløb, jeg ikke er helt bekendt med.
– Men prisen var sat efter hvor dyr og hurtig bilen er.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.