fbpx

Sportec Porsche med over 800 hestekræfter!

Baseret på den nuværende faceliftede 997 Porsche 911 Turbo, viser Sportec deres nye projekt frem – Sportec SPR1 FL

Sportec Porsche med over 800 hestekræfter!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Denne SPR1 FL var dette års store nyhed på Geneve Motor Show fra den schweiziske tuner Sportec. Der er lavet en del ændringer på bilen fra dens forgænger SPR1 R, hvor blandt andet en ny semi-sekventiel gearkasse, nye faceliftet LED baglygter, ny bagkofanger samt andre sidespejle har fundet sin plads på bilen. Kræfterne er dog næsten de samme som SPR1 R.
Porschemotoren er blevet opgraderet fra udgangsmodellen, så den nu leverer hele 858 hestekræfter og et moment på 880 Nm, eller som Sportec elsker at sige det:”En VW Golf GTi på hvert hjul”.

SPR1 FL har derudover fået en ny “Smooth Flow” indsugningsmanifold med to dysser pr kammer. Og den store 3.6-liters twin-turbo inline seks cylindret motor har tilmed fået et kulfiber “Ram Air” indsugningssystem med en højtydende intercooler og to hybrid turboladere.
Den nye 6-trins manuelle gearkasse sidder sammen med en stærkere kobling fra Sportec selv, hviklet bringer bilen fra 0-100 km/t på 3 sekunder rent, 0-200 km/t på bare 9.7 sekunder mens 300 km/t passeres ved 18 sekunder. Topfarten sættes ind ved hele 380 km/t – men så har du vist heller ikke noget kørekort længere alligevel.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.