fbpx

Spionbilleder: 2014 Mercedes-Benz C-klasse

[singlepic id=13554 w=320 h=240 float=left] Vores læser Flemming, fangede tre prototyper af 2014 Mercedes-Benz C-klassen, på de svenske motorveje. Den næste generation af C-klassen, kaldet W205, vil formentlig få forlygtedesign med inspiration fra den nuværende CLS. Frontgrillen får en mere oval form, mens det overordnede design vil være mere sporty end den nuværende C-klasse (W204).

2014 Mercedes-Benz C-klassen vil blive bygget på en MRA platform, og forventes at have en vægt på omkring 1380 kilo. Men selvom den taber sig, bliver den 100 mm længere.

SE FLERE PROTOTYPER HER

Under hjelmen kommer den med en firecylinderet motor. med 183 hestekræfter. Den kan dog også fås med en V6, som yder 330 hestekræfter. Derudover kommer der en benzin-elektrisk hybrid udgave, som vil have 27 hestekræfter fra den elektriske motor. Den kommer dog først på markedet i 2015.

Det forventes også, at der kommer en AMG variant. Den får efter sigende en 4,0- eller 5,5-liters V8. Til slut kommer en faceliftet udgave en gang i 2017, som bringer en ny ni-trins automatgearkasse på banen.

[nggallery id=493]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.