fbpx

Spar 25.000 kroner på Kia Ceed

Kia kører i øjeblikket en kampagne på deres Kia Ceed modeller, hvor du kan spare hele 25.000 kroner på bilen uanset karosseritype.

Spar 25.000 kroner på Kia Ceed, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fra nu og til søndag den 2 oktober, sparer du hele 25.000 kroner på Kia Ceed, uanset karosseri type. Dertil kan du få endnu mere udstyr oven i hatten, hvis du vælger den specielle “Cee’d Limited” hvor du ud over “Active” udstyrspakken, får 2-zone elektronisk klimaanlæg, fartpilot på rattet og 16-tommer alufælge med i prisen.

Besparelsen på disse ting er derved 25.000 danske kroner, og dertil har kampagnemodellen alu-look i kabinens fordøre og på de indvendige håndtag. Og er du på udkig efter den 115 hestekræfters diesel version, får du automatisk opgraderet den til en 128 hestekræfter.
Husk at slå til nu – tilbuddet gælder til og med søndag den 2 oktober.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.