fbpx

Spar 25.000 kroner på Kia Ceed

Kia kører i øjeblikket en kampagne på deres Kia Ceed modeller, hvor du kan spare hele 25.000 kroner på bilen uanset karosseritype.

Spar 25.000 kroner på Kia Ceed, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fra nu og til søndag den 2 oktober, sparer du hele 25.000 kroner på Kia Ceed, uanset karosseri type. Dertil kan du få endnu mere udstyr oven i hatten, hvis du vælger den specielle “Cee’d Limited” hvor du ud over “Active” udstyrspakken, får 2-zone elektronisk klimaanlæg, fartpilot på rattet og 16-tommer alufælge med i prisen.

Besparelsen på disse ting er derved 25.000 danske kroner, og dertil har kampagnemodellen alu-look i kabinens fordøre og på de indvendige håndtag. Og er du på udkig efter den 115 hestekræfters diesel version, får du automatisk opgraderet den til en 128 hestekræfter.
Husk at slå til nu – tilbuddet gælder til og med søndag den 2 oktober.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!