fbpx

Sommer i London = Supercar-heaven!

Det er ikke deltagere fra Gumball Rally 3000 der endnu en gang sætter sine fodspor i Londons gader, men i stedet en flok af de rigeste olie-sheikere fra mellemøsten, som har fået sejlet deres superbiler til London.

Sommer i London = Supercar-heaven!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Du har måske set vores artikel med spottet biler i London, og hvis ikke har du alt god grund til at se den efter du har læst denne artikel. For mens varmen spreder sig i mellemøsten, flygter de rigeste af beboerne væk til koldere steder, og traditionen tro lander en del af dem i London, inkl. deres superbiler.

På filmene kan du blandt andet se en helt mat-hvid Mercedes-Benz SLS AMG, de vildeste Lamborghini’er, Maybach’s, Ferrari’er og mange flere. Når du så har set alle klippene igennem, bør du overveje om ikke din næste åbne hjemmeside, er dit lokale flyselskabs booking afdeling med en tur-retur til downtown England, London.
Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.