fbpx

Sneakers og slæder i millionklassen

Kan du huske 00’erne? Tiden før finanskrisen, hvor gangsterrap var det nye sort, og alle de store stjerner skulle flashe deres ekstravagante hjem og livsstil i MTV Cribs? Selvfølgelig kan du det!

####

Lifestyle of the rich and famous
Foruden de obligatoriske basketballbaner og swimmingpools i baghaverne, var der i særdeleshed to elementer, der syntes at være absolut nødvendige for Hollywoods rige og berømte; nemlig biler og sko. Men når du praktisk talt har ubegrænsede økonomiske midler, er det ikke nok med fede biler og cool sneakers. De skal være unikke.

Mærker som Nike og Adidas har indgået et hav af sponsordeals gennem årene, og mange Hollywood celebrities har været med til at sætte præg på de store firmaers sneakers.

Sneakers du næppe har råd til
Den egocentriske rapper, Kanye West, er kendt for mange ting – nogle mindre flatterende end andre – men i særlig høj grad er Mr. West kendt for sine biler og sine sneakers.

LÆS OGSÅ:
2016 Cadillac CTS-V får 640 hestekræfter

Ja, og selvfølgelig for sin selvudnævnte status, som Gud Den Almægtiges personlige talerør. Kanye har dog også påtaget sig mindre Guddommelige opgaver, som f.eks. at sætte præg på populære Nike og Adidas sneakers, for derefter at lancere dem til ”almindelige mennesker”, dog behæftet med så vilde prisskilte, at de fleste nok hellere vil bruge pengene på en ny bil.

Med priser op mod 140.000 danske kroner(!) virker det ærligt talt lidt som om, at Kanye ikke er specielt interesseret i, at andre skal bære fodtøj som han har designet. I hvert fald ikke hvem som helst.

Men det er ikke kun i sneakers, at rapperen har en udtalt dyr smag. Også – og måske især – når det gælder biler, opererer han med prisskilte, der nok kan få de fleste til at ryste i bukserne.

Biler i den absolutte superliga
West’s bilpark er enorm, og det ville være en maratonopremsning, at nævne dem alle. Men nogle af hans mest iøjnefaldende (og dyre) biler omfatter blandt andet:

LÆS OGSÅ:
Biltest: VW Golf 7 vs Ford Focus

En Mercedes-Benz G500, der foruden sin 5.5 liter store V8 motor, også er kendetegnet ved et prisskilt på ca. 450.000 $, eller hvad der cirka svarer til 3.1 mio. danske kroner. Før den danske afgift, vel at mærke.

To Lamborghinier. En Aventador og en Gallardo. Fordi hvordan skal man næsten klare sig, med blot en enkelt Lambo? Samlet har de to Italienske bæster ca. 1.300 fuldblodsheste, og koster mere end 4.2 mio. dkk. Og ja, det er stadig uden afgifter.

Han har også mere eksklusive slæder, som f.eks. sin Rolls Royce Phantom, og også et par biler, det ikke er sikkert du kender. Blandt andet en Maybach 57S, der groft sagt er en Mercedes S-klasse på steroider. Det er muligvis en af de mest luksuriøse biler i verden, og der angiveligt solgt færre end 50 stk. i hele USA. Prisen på en Maybach er (før afgift) knap 7 mio. dkk

Og som den ultimative krone på værket, har Kanye da også en Prombron Red Diamond. Den kender du sikkert ikke, men det er, uden sidestykke, den dyreste SUV i verden. Prombrons priser starter fra ca. 300.000 $ (ca. 2 mio. dkk), men det er for de ”skrabede” modeller.

LÆS OGSÅ:
Jaguar skal med i Formel E

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.