fbpx

SMS 2013: Sverige løb med ‘Best in Show’

Scandinavian Motor Show 2013 er forbi – her er resultatlisten

 

Scandinavian Motor Show 2013

 

Der var rig mulighed for at kigge nærmere på alt fra motorcykler til amerikanerbiler, ombyggede biler og lastbiler foruden en række kendisser og en masse showpiger. Danmarks største bil- og motorcykelmesse løb af stablen i Bella Center i København, i weekenden den 1-3 november 2013.

 

Over 500 køretøjer var på plads i Bella Center, som kom fra både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Polen og flere tusinde gæster kom forbi messen i løbet af weekenden.

 

Ved indgangen havde True Cousins fået placeret deres lynhurtige elbil, mens der i forområdet var placeret biler fra danske Kleemann, Citroen og en række super fede ombyggede biler. Heriblandt en genganger, men super fed Porsche Cayenne fra SpecialCars.dk. En bil som løb afsted med en af præmierne fra messen.

 

LÆS OGSÅ: SMS 2013: Her er nogle af højdepunkterne fra lørdagen

 

Koos vinder “Best in Show”

LÆS OGSÅ:
Biltest: Mercedes-Benz ML 250 + 350

Efter lørdagens afterparty, var der lagt i ovnen til en dyst mellem de mange biler, da søndagens præmieoverrækkelser fandt sted. Her var det svenske Lukas Koos som løb afsted med den endelige pris, “Best in Show” for hans Hyundai Genesis Coupe i kategorien for tuning og stylingsbilerne. Den fulde liste for “Best in Show” findes her.

 

“Bedste stand”

Vinderne af “Bedste stand”, gik atter engang til deltagere fra amerikanerbil/motorcykel hallen. Her var kreativiteten nemlig på sit fulde, og vinderne blev henholdsvis: No Name på førstepladsen, The Diner på andenpladsen og House of Kustomz på tredjepladsen.

 

“Bedste US Custom”

I kategorien “Bedste US Custom” løb NielsVendelbo afsted med førstepladsen, for hans flotte blå Bel Air fra 1957. Andenpladsen gik til Rudetoning.dk for den orange pickup GMC Truck fra 1969, mens tredjepladsen gik til Laila Danefeld for den sorte/grønne Cadillac fra 1972. Du kan se flere resultater for US-bilerne her.

 

[SGVYT ids =’50o0lQIcYGY’ types = ‘yt’ title = ‘Scandinavian%20Motor%20Show%202013%20-%20Pro-Street.dk’ desc = ‘Video%20fra%20Scandinavian%20Motor%20Show%202013.%0A%0ADu%20finder%20resultat%20listen%20samt%20billeder%20og%20tekst%20her%3A%20http%3A%2F%2Fwww.pro-street.dk%2Fevents%2Fsms-2013-sverige-lob-med-best-show’]
LÆS OGSÅ:
Gumball Rally rammer Tivoli i København!

 

“Bedste Oldschool”

For motorcyklerne var det Jerry Gamelius fra Sverige som stak afsted med førstepladsen for “Bedst Oldschool” med sin Harley Davidson. Herefter kom danskeren Ian Woulf med sin Harley Davidson, mens tredjepladsen blev nappet af danskeren Carsten, også med en Harley Davidson. Du finder hele resultatlisten for motorcyklerne her.

 

“Bedste interiør”

I tuning- og stylings kategorien, var det to danskere og en svensker som delte førstepladserne. I front kom Morten Jensen med hans brune VW Golf 4, efterfulgt af Nikki Andersen med den brune Porsche Cayenne Turbo S og på sidstepladsen kom Carl-Martin “Colle” Wideskär med den røde Hyundai Genesis Coupe. Den fulde resultatliste fra tuning-stylings kategorien, finder du her.

 

 

I galleriet herunder kan du se en række samlede billeder fra weekenden. Forglem ej også at læse vores anden artikel her. Vi ses til Streetfire’s Fast and Furious Car Show  2014, den 2-4 maj i Fredericia Messecenter!

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.